Ózongenerátor - 10.000 mg/h - 102 W

5 000,00 Ft
Adóval együtt

Hordozható ózongenerátor

Az ózongenerátort és légtisztítót 10000 mg/órás, magas teljesítmény jellemzi, így biztosítja a kellemetlen szagok és vírusok - beleértve a koronavírust is - penészek és baktériumok megszüntetését a maximum 100 m2-es, helyiségekben. A készülék fogantyúval gondoskodik a könnyű szállításáról.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Készülékünk képes 10.000 mg ózon előállítására óránként, ezáltal pedig hatékonyan küzd meg a kellemetlen illatokkal. A ventilátor segítségével az ózon egyenletesen kerül eloszlatásra a teremben. Az ózon segítségével az egészségre ártalmas penész spórát is el tudja a levegőből távolítani.

A készülék hátoldalán található szűrő a beszívott levegőt hatékonyan tisztítja és gondoskodik arról, hogy a készülékbe ne kerüljön szennyeződés. A szűrő szükség esetén szerszámok nélkül kicserélhető és a további használat érdekében elmosható.

A kompakt és könnyű ház porfestett acélból készült. Ez különösen ellenálló, így akár különsen szennyezett termekben is használható anélkül, hogy megsérülne. Természetesen az ózonnak is ellenáll, ezáltal pedig különösen alkalmas az ilyen típusú tisztításra. A kényelmes szállítás érdekében ózongenerátorunkat egy fogóval, illetve gumiból készült lábakkal láttuk el, így mindenhol biztonságosan áll.

Az ózonkészülék három különböző üzemmódban használható. Hold üzemmódban folyamatosan működik az eszköz, de nem ajánlatos a 12 órás üzemidőt túllépni. Ilyenkor min a ventilátor, mind pedig az ózon lemezek is működnek, illetve a kontroll lámpa is világít. Továbbá ha az időzítő üzemmódot kapcsolja be, akkor a készülék a kiválasztott időnek megfelelően aktiválódik. Ebben az esetben lehetősége van arra, hogy akár 120 percen keresztül is működjön a generátor. A beállított idő elteltével a készülék kikapcsol. Kikapcsolt állapotban minden művelet leáll.

Termékünk 102 wattos teljesítményével különösen energiahatékony, így rendkívül költséghatékony is. A figyelemre méltó készülék 50 m-t nyolc perc alatt tisztít meg. A szobákba a tisztítási folyamat alatt egészségügyi okok miatt nem szabad bemenni. Ezen okból kifolyólag a szállítási csomag tartalmaz egy megfelelő figyelmezhető jelzést is, amelyet az ajtó kilincsére kell felakasztani. A magas rugalmasság érdekében a tápkábel kicserélhető.